Louko-sivusto, rekisteriseloste

Rekisterinpitäjä
Antti Louko
Vuosikuja 4 as. 26
02200 Espoo
Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Sivuston tarkoitus on toimia Louko-nimisten henkilöiden tavoittamisen ja heidän ilmoittamiensa tietojen löytämisen helpottamiseksi. Rekisterissä on henkilöitä, joiden sukunimi on tai on ollut Louko.

Tällä sivustolla esitetyt tiedot perustuvat rekisteriin, joka on olemassa tietojen ajan tasalla pitämiseksi. Sivustolla kaikkien nähtävillä olevien tietojen tarkoitus on helpottaa esillä olevien henkilöiden tavoitettavuutta. Lisäksi tarkoituksena on helpottaa samannimisten henkilöiden erottamista toisistaan.

Tallennetut tiedot
Kustakin henkilöstä on tallennettu seuraavia tietoja, mikäli ne ovat tiedossa ja henkilö haluaa ne talletettavan: Henkilön pyytäessä poistamaan kaikki tai jotkin itseään koskevat tiedot, ne poistetaan rekisteristä ja julkaistavista tiedoista.
Tietojen luovutus
Kunkin rekisterissä olevan henkilön tiedoista julkaistaan vain ne tiedot, jotka hän itse haluaa julkaistavan. Muita tietoja ei julkaista eikä luovuteta muille osapuolille. Muita kuin julkaistuja tietoja ei siirretä Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle. Koska julkaistut tiedot voi kuka tahansa hakea ja siirtää kaikkialle, ei rekisterinpitäjällä ole valtaa siihen, mitä niille julkaisun jälkeen tapahtuu. Erityisesti on huomattava, että muiden ylläpitämät hakukoneet ja arkistointijärjestelmät saattavat kerätä ja tallettaa julkaistuja tietoja ja myös vanhat poistetut tiedot saattavat siten olla kenen tahansa luettavissa myös tulevaisuudessa.
Rekisterin suojaus
Ne rekisterissä olevat tiedot, joita ei ole julkaistu, säilytetään samoin kuin rekisterinpitäjän muitakin luottamuksellisia tietoja. Ne säilytetään tietokannassa, joka sijaitsee koneessa, joka ei ole kiinni suoraan Internetissä. Koneessa on tavanomainen salasanasuojaus, eikä siihen koneen ulkopuolelta pääse kuin salattujen tietoliikenneyhteyksien kautta.